About Lysiplex

Lysiplex A / S is one of Denmark’s largest sign and illuminated advertising companies. The company was founded in 1958 and is producing light signs and facades using most modern and advanced technologies. Today the company has 35 employees and its own production, assembly teams, service department and glass blower. We manufacture, assemble and service signs ind Denmark and abroad, and we gladly accept special tasks that require creativity and expertise. Lysiplex is a certified electrician firm and member of Danske Lysreklame Producenter (DLP) and the European Sign Federation (ESF), we are also ISO 9001 certified. Our headquarters, service department and production are located at Dalager 14 in Brøndby, and we have a glass blower at Avedøre Holme.

Produktion –  translation is ongoing

I vores produktion i Brøndby kan vi selv producere alle typer skilte. Lysiplex har en meget fleksibel og leveringsdygtig produktion med de dygtigste fagfolk, topmoderne maskiner og lagerplads til vores kunder. Det er essentielt for os, at vi har de bedste fagfolk ansat, der hver især er specialister inden for deres område, heriblandt snedkere, værktøjsmagere, maskinarbejdere, certificerede svejsere og elektrikere. De har alle mange års erfaring, er yderst ansvarsfulde og har et stort medansvar i hele produktionsprocessen. De bestrider det håndværk, der skal til, for at Lysiplex kan levere alt fra meget store entrepriser med flere hundrede skilte til specialprodukter, hvor der skal eksperimenteres med produktionsmetoder og udvikles nye prototyper. I Lysiplex tager vi alle produktionsmetoder, materialer og teknologier til os, og dermed kan vi finde de bedste metoder til at løse selv de mest komplekse og krævende opgaver.

LEAN
Lysiplex arbejder efter Lean-principperne, der sikrer kunden en leverance af højeste kvalitet, udført under effektive processer og gode arbejdsstrukturer. Vi har indført Lean i samarbejde med Teknologisk Institut og lavet optimeringer i både produktion og administration.

ISO 9001
Lysiplex er ISO 9001 certificerede. Det sikrer kvalitetsledelse og medfører at Lysiplex har klare definitioner af processer, værdier, løbende overvågning og evaluering. For kunden betyder det klarhed og kvalitetssikring.

Vision –

translation is ongoing

Lysiplex er førende inden for skiltebranchen, har et godt renommé og leverer den bedste kvalitet. Vi sætter fokus på servicering af kunder og på hele tiden at udvikle os. Vi løser kundens problemer, er præcise i vores leverancer og servicering, og har den største ekspertise. Lysiplex har dygtige medarbejdere, der har medansvar, indflydelse og gode arbejdsforhold.

Miljø –

translation is ongoing

Lysiplex går effektivt ind for miljøbeskyttelse og er med i miljøbeskyttende affaldsordninger. Bl.a. har vi en udvidet aftale med Stena Miljø om kildesortering af forskellige metaller og aluminium. Lysiplex er også medlem af LWF – lyskildebranchens weee forening, der håndterer miljøbelastende affald fra lyskilder.