Udvalgte projekter

Lysiplex er en af Danmarks største leverandører af lysreklamer og skilte. Vi producerer, monterer, og servicerer skilte både i Danmark og i udlandet. Lysiplex har både store og små kunder og håndterer mange forskellige typer opgaver. Det kan være lige fra projektstyring til specialopgaver. Vi løser opgaver med professionalisme, kreativitet og ekspertise.

Circle K rebranding

Da Statoil i 2017 skulle rebrandes til Circle K, var der mere end 200 tankstationer, der skulle skifte udseende. Det var en omfattende opgave, hvor alle skilte blev skiftet, lige fra store pyloner med prisinformationer til lysbånd på tagene og henvisningsskilte. Lysiplex leverede alle skilte og stod for alt lige fra bestilling til komplet montering … Læs videre “Circle K rebranding”

Nyt skilt på Riget

Lysiplex har haft til opgave at levere og montere udvendige skilte til alle Region H’s hospitaler og psykiatri. Bl.a. har vi produceret og monteret Rigshospitalets nye facadeskilt.

Lys under Langebro

Lysiplex har, i samarbejde med lysdesigneren Jesper Kongshaug og Københavns Kommune, skabt et nyt belysningskoncept under Langebro. Lysdesignet er et såkaldt interaktivt RGB-lys og var nomineret til den Danske Lyspris i 2015. Værket tager udgangspunkt i byens puls og når bilerne kører over broen, sitrer lyset nedenunder. De to hovedscenarier, som er et hverdagsscenarie og et … Læs videre “Lys under Langebro”

DR’s koncertsal

Da DR’s koncertsal skulle have skilte, kontaktede de en kunstner, som havde nogle klare visioner for skiltene. Lysiplex samarbejdede med DR og kunstneren omkring at ramme denne vision. Det resulterede i unikke skilte med en speciel overflade. Vi synes, de blev ret flotte.