Om Lysiplex

Lysiplex A/S er et af Danmarks største skiltefirmaer. Firmaet blev grundlagt i 1958 og har siden produceret lysskilte og facader efter de mest moderne og avancerede teknologier. I dag består firmaet af ca. 35 medarbejdere og har egenproduktion, montagehold, serviceafdeling og glasblæseri. Vi producerer, monterer og servicerer skilte i både Danmark og udlandet og påtager os gerne specialopgaver, der kræver kreativitet og ekspertise. Lysiplex er autoriseret el-installatør og medlem af Danske Lysreklame Producenter (DLP) og European Sign Federation (ESF), vi er desuden ISO 9001-certificeret. Vores hovedkontor, serviceafdeling og produktion ligger på Sognevej 25 i Brøndby, og vi har glasblæseri på Avedøre Holme.

LEAN
Lysiplex arbejder efter Lean-principperne, der sikrer kunden en leverance af højeste kvalitet, udført under effektive processer og gode arbejdsstrukturer. Vi har indført Lean i samarbejde med Teknologisk Institut og lavet optimeringer i både produktion og administration.

ISO 9001
Lysiplex er ISO 9001 certificerede. Det sikrer kvalitetsledelse og medfører, at Lysiplex har klare definitioner af processer, værdier, løbende overvågning og evaluering. For kunden betyder det klarhed og kvalitetssikring.

Service / Montage

Lysiplex servicerer og monterer alle former for skilte i hele landet. Vores montage teams er professionelle og uddannede i ansvarlighed bl.a. inden for miljø og sikkerhed. Vi er et af de få skiltefirmaer i branchen, der er autoriseret el-installatør, og dermed har vi autorisation til at tilslutte skilte og installationer uden ekstern bistand.

Lysiplex yder gerne service i form af at ansøge om diverse byggetilladelser, ligesom vi tilbyder servicekontrakter, hvor vi sørger for vedligeholdelse og rengøring af lys og skilte. Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre det så nemt som muligt at være kunde hos Lysiplex.

Projektstyring

Lysiplex har stor ekspertise inden for styring af større projekter. Vi kan bl.a. tilbyde håndtering af designmanualer, opmåling og survey.

Vi håndterer også kommunikation med offentlige myndigheder samt logistik og indkøb. For flere af vores store internationale kunder foretager vi indkøb fra udenlandske leverandører, sørger for transport til Danmark, samt for distribution og montage. I forhold til lagerhåndtering opbevarer Lysiplex gerne kundernes produkter. Det betyder at kunden, med det samme, kan få produceret den rigtige mængde skilte og samtidig er sikret en professionel og effektiv håndtering af nye og brugte skilte.
Lysiplex kan også tilbyde styring af byggesager, så som renovering og maling af facader, ombygning af tankstationer og hurtig omprofilering af kæder med flere hundrede butikker.

Produktion

I vores produktion i Brøndby kan vi selv producere alle typer skilte. Lysiplex har en meget fleksibel og leveringsdygtig produktion med de dygtigste fagfolk, topmoderne maskiner og lagerplads til vores kunder. Det er essentielt for os, at vi har de bedste fagfolk ansat, der hver især er specialister inden for deres område, heriblandt snedkere, værktøjsmagere, maskinarbejdere, certificerede svejsere og elektrikere. De har alle mange års erfaring, er yderst ansvarsfulde og har et stort medansvar i hele produktionsprocessen. De bestrider det håndværk, der skal til, for at Lysiplex kan levere alt fra meget store entrepriser med flere hundrede skilte til specialprodukter, hvor der skal eksperimenteres med produktionsmetoder og udvikles nye prototyper. I Lysiplex tager vi alle produktionsmetoder, materialer og teknologier til os, og dermed kan vi finde de bedste metoder til at løse selv de mest komplekse og krævende opgaver.

Vision

Lysiplex er førende inden for skiltebranchen, har et godt renommé og leverer den bedste kvalitet. Vi sætter fokus på servicering af kunder og på hele tiden at udvikle os. Vi løser kundens problemer, er præcise i vores leverancer og servicering og har den største ekspertise. Lysiplex har dygtige medarbejdere, der har medansvar, indflydelse og gode arbejdsforhold.

Miljø

Lysiplex går effektivt ind for miljøbeskyttelse og er med i miljøbeskyttende affaldsordninger. Bl.a. har vi en udvidet aftale med Stena Miljø om kildesortering af forskellige metaller og aluminium. 

Ledige stillinger

Der er ingen ledige stillinger pt.