Om Lysiplex

 

Lysiplex A/S er et af Danmarks største skiltefirmaer. Firmaet blev grundlagt i 1958 og har siden produceret lysskilte og facader efter de mest moderne og avancerede teknologier. I dag består firmaet af ca. 35 medarbejdere og har egenproduktion, montagehold, serviceafdeling og glasblæseri. Vi producerer, monterer og servicerer skilte i både Danmark og udlandet og påtager os gerne specialopgaver, der kræver kreativitet og ekspertise. Lysiplex er autoriseret el-installatør og medlem af Danske Lysreklame Producenter (DLP) og European Sign Federation (ESF), vi er desuden ISO 9001-certificeret. Vores hovedkontor, serviceafdeling og produktion ligger på Dalager 14 i Brøndby, og vi har glasblæseri på Avedøre Holme.

 

 

Produktion

 

I vores produktion i Brøndby kan vi selv producere alle typer skilte. Lysiplex har en meget fleksibel og leveringsdygtig produktion med de dygtigste fagfolk, topmoderne maskiner og lagerplads til vores kunder. Det er essentielt for os, at vi har de bedste fagfolk ansat, der hver især er specialister inden for deres område, heriblandt snedkere, værktøjsmagere, maskinarbejdere, certificerede svejsere og elektrikere. De har alle mange års erfaring, er yderst ansvarsfulde og har et stort medansvar i hele produktionsprocessen. De bestrider det håndværk, der skal til, for at Lysiplex kan levere alt fra meget store entrepriser med flere hundrede skilte til specialprodukter, hvor der skal eksperimenteres med produktionsmetoder og udvikles nye prototyper. I Lysiplex tager vi alle produktionsmetoder, materialer og teknologier til os, og dermed kan vi finde de bedste metoder til at løse selv de mest komplekse og krævende opgaver.

LEAN
Lysiplex arbejder efter Lean-principperne, der sikrer kunden en leverance af højeste kvalitet, udført under effektive processer og gode arbejdsstrukturer. Vi har indført Lean i samarbejde med Teknologisk Institut og lavet optimeringer i både produktion og administration.

ISO 9001
Lysiplex er ISO 9001 certificerede. Det sikrer kvalitetsledelse og medfører, at Lysiplex har klare definitioner af processer, værdier, løbende overvågning og evaluering. For kunden betyder det klarhed og kvalitetssikring.

 

 

Vision 

Lysiplex er førende inden for skiltebranchen, har et godt renommé og leverer den bedste kvalitet. Vi sætter fokus på servicering af kunder og på hele tiden at udvikle os. Vi løser kundens problemer, er præcise i vores leverancer og servicering og har den største ekspertise. Lysiplex har dygtige medarbejdere, der har medansvar, indflydelse og gode arbejdsforhold.

 

 

Produktion

Lysiplex går effektivt ind for miljøbeskyttelse og er med i miljøbeskyttende affaldsordninger. Bl.a. har vi en udvidet aftale med Stena Miljø om kildesortering af forskellige metaller og aluminium. Lysiplex er også medlem af LWF – lyskildebranchens weee forening, der håndterer miljøbelastende affald fra lyskilder.