Lysiplex synliggør din identitet 

I tæt samarbejde med jer skaber vi lysskilte, der afspejler jeres personlige DNA.  Vi gør vores yderste for at levere specialudførte kvalitetsprodukter, der matcher jeres ønsker og behov.

 

Lysiplex har mere end 50 års erfaring med udvikling, konstruktion og installation af alverdens former for skilte. Vi leverer kvalitetsprodukter og komplette løsninger ud fra kundens specifikke ønsker. Vi lægger vægt på troværdighed og ekspertise og leverer branchens bedste rådgivning. Vi er altid parate til at vejlede om alle løsninger – ingen opgave er for kompliceret.

I efteråret 2017 tegnede, konstruerede, producerede og monterede vi nye skilte for Ørsted. De imponerende store skilte blev specialfremstillet i vores egen produktion. Skiltet på Avedøreværket er over 15 m langt og 4 m højt, og der er brugt 64 m2 akryl til fremstillingen.

Udvalgte projekter

DR'S koncertsal

Da DR’s koncertsal skulle have skilte, kontaktede de en kunstner, som havde nogle klare visioner for skiltene. Lysiplex samarbejdede med DR og kunstneren omkring at ramme denne vision. Det resulterede i unikke skilte med en speciel overflade.

Nyt skilt på Riget

Lysiplex har haft til opgave at levere og montere udvendige skilte til alle Region H’s hospitaler og psykiatri. Bl.a. har vi produceret og monteret Rigshospitalets nye facadeskilt.

Lys under Langebro

Lysiplex har, i samarbejde med lysdesigneren Jesper Kongshaug og Københavns Kommune, skabt et nyt belysningskoncept under Langebro. Lysdesignet er et såkaldt interaktivt RGB-lys og var nomineret til den Danske Lyspris i 2015.

Rebranding af Circle K

Da Statoil i 2017 skulle rebrandes til Circle K, var der mere end 200 tankstationer, der skulle skifte udseende. Det var en omfattende opgave, hvor alle skilte blev skiftet.

Vi bekymrer os om miljø og bæredygtighed

I Lysiplex går vi meget op i, hvordan vi passer på vores klode. Bl.a. gør vi vores alleryderste for at bortskaffe kundernes gamle skilte på en miljøforsvarlig måde, og vi kildesorterer alt affald ned til mindste detalje.

Vi har vores egen produktion i Danmark, og vi har lokale serviceteams i hele landet. Derved mindsker vi vores CO2 aftryk ved at begrænse unødig transport. Vi bakker fuldt op om den grønne omstilling og engagerer os bl.a. i opsætning af elbil-ladestandere. Derudover har vi etableret et datterselskab ”Soliplex”, der opsætter solpaneler.

 

Her ser du et udvalg af vores kunder