Vi leverer kvalitets lysskilte der lader dit budskab stå klart dag og nat

 

Lad dit budskab stå frem med et professionelt lysskilt

Lysskilte er en stor del af din forretnings ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt at skiltet fremstår professionelt og stemmer overens med dine værdier. Derudover skal være læsevenligt, genkendeligt og kommunikere tydeligt hvad din virksomhed leverer.
Skilte med belysning skaber ekstra visuel synlighed, og giver fokus og blikfang i bybilledet så dit budskabet står klart dag og nat i al slags vejr.

 

Skræddersyede lysskilte til alle formål

Lysiplex har speciale og mange års erfaring i produktion af lysskilte i alle størrelser, former og materialer og samarbejder med mange forskellige typer af virksomheder; lige fra små butikker til de helt store store brands som Dong Energi, Region H og Carlsberg.
Lysskilte findes i mange varianter afhængig af formål og målgruppe, og kan både monteres indendørs og udendørs.
Vi er leveringsdygtige i alt lige fra ikoniske store skilte på store facader, som skal kunne ses og genkendes på lang afstand, til mindre skilte med mange informationer og detaljer.
Vi har ligeledes fingeren på pulsen mht nyeste lysteknologier, og det har høj prioritet for os, at bruge de nyeste maskiner og produktionsmetoder på markedet.
For dig som kunde betyder det energieffektive og miiljøvenlige løsninger af højeste kvalitet.

 

Egenproduktion med fokus på energivenlige lysskilte af høj kvalitet

Alle skilte bliver skræddersyet til din virksomhed og vi har stor ekspertise i lysskilte der kommunikerer budskaber, og skaber værdi for både store og små virksomheder.
I vores egenproduktion i Brøndby har vi branchens bedste og dygtigste fagfolk ansat.
Vores produktion er alsidig og kan levere alt lige fra store lysskilteproduktioner til mindre specialløsninger, hvor der skal eksperimenteres med nye materialer og udviklingsmetoder.

Bred portefølje

Vi har mange års erfaring indenfor produktion af lysskilte som vi kan trække på, og vores projektportfølje er stor; ligefra produktion og montering af lysskilte til hele Region H’s sundhedsvæsen, herunder Rigshospitalet, til udskiftning af skilte til Circle K’s mere end 200 tankstationer.

Circle K – rebranding af over 200 tankstationer

Et godt eksempel på genkendelige lysskilte er tankstationer. I 2017 stod vi for udskiftning af skilte til over 200 tankstationer i forbindelse med Statoils rebranding til Circle K. Opgaven indebar bl.a. produktion og montering af store pyloner med benzinpriser, lysbånd på tagene og informative lysskilte. Al skiltning skulle være i nøje overensstemmelse med Circle K’s nye visuelle identitet. Se projekt (link).

Region H – Ikonisk skiltning til Rigshospitalet

Et andet eksempel på en ikonisk skiltning er Rigshospitalet. Region Hovedstaden fik lavet en ny faceskiltning med belysning som kan ses på lang afstand, både dag og nat og i al slags vejr. Skiltningen fungerer som vejviser i mørket og skaber den rette genkendelse. Lysiplex stod ligeledes for levering og montering af udvendige skilte til alle Region Hovedstadens bygninger i sundhedsvæsenet.

Bredt samarbejde med eksperter indenfor alle områder

For at sikre den bedste kvalitet på markedet gør vi en ære ud af at samarbejde med både lysdesignere, kunstnere og konceptudviklere. Afhængigt af de enkelte projekter sørger vi for at trække på vores alsidige erfaring
For dig som kunde, betyder det unikke skilte i absolut højeste kvalitet produceret med de nyeste teknologier.

Professionel vejledning

Vi tilbyder professionel vejledning fra start til slut, og sikrer at du får den korrekte rådgivning, så lyskiltet står knivskarpt med det rigtige budskab, og samtidig tager hensyn til bygningens form, arkitektur og virksomhedens værdier.

Skal vi også hjælpe jer med at sikre at jeres budskab står klart frem, så tøv ikke med at kontakte os. Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor virkomshed, er vi altid parat med professionel rådgivning og vejledning til den rigtige løsning for din virksomhed.