Udvalgte projekter

Lysiplex er en af Danmarks største leverandører af lysreklamer og skilte. Vi producerer, monterer, og servicerer skilte både i Danmark og i udlandet. Lysiplex har både store og små kunder og håndterer mange forskellige typer opgaver. Det kan være lige fra projektstyring til specialopgaver. Vi løser opgaver med professionalisme, kreativitet og ekspertise.

DR’s koncertsal

Da DR’s koncertsal skulle have skilte, kontaktede de en kunstner, som havde nogle klare visioner for skiltene. Lysiplex samarbejdede med DR og kunstneren omkring at ramme denne vision. Det resulterede i unikke skilte med en speciel overflade.

Lys under Langebro

Lys under Langebro Lysiplex har, i samarbejde med lysdesigneren Jesper Kongshaug og Københavns Kommune, skabt et nyt belysningskoncept under Langebro. Lysdesignet er et såkaldt interaktivt RGB-lys og var nomineret til den Danske Lyspris i 2015.

Nyt skilt på Riget

Nyt skilt på Riget Lysiplex har haft til opgave at levere og montere udvendige skilte til alle Region H’s hospitaler og psykiatri. Bl.a. har vi produceret og monteret Rigshospitalets nye facadeskilt.

Rebranding af Circle K

Circle K Rebranding Da Statoil i 2017 skulle rebrandes til Circle K, var der mere end 200 tankstationer, der skulle skifte udseende. Det var en omfattende opgave, hvor alle skilte blev skiftet, lige fra store pyloner med prisinformationer til lysbånd på tagene og…